"De liederen die COL zingt tijdens een uitvaart of een huwelijk geven mij het gevoel dat ik meewerk om de gebeurtenis meer diepgang te geven. Het is mooi, warm, saamhorig, emotioneel, intens, heerlijk om te doen. Ik word iedere keer weer geraakt door alle rituelen!"

Janny 

"Ik voel me bevoorrecht om in Circle of Life  mee te zingen. Elke week weer. Onder jouw bezielende en enthousiaste leiding. Ik hou er van om te zingen. Jij vergroot het plezier om met andere gelijkgestemden prachtige muziek te maken. Het maakt niet uit of het Bach,  Mozart of Dengler is. Ik ben dankbaar dat ik mee mag zingen."

Marcel

"Van jongs af aan heb ik met veel plezier in verschillende koren gezongen. Zingen is mijn passie waar ik mijn gevoel in kwijt  kan. Het is heel bijzonder om bij "Circle of Life" te mogen zingen onder de bezielende leiding van Ineke. We hopen samen met de instrumentalisten iets moois toe te voegen aan een droevige of blijde gebeurtenis."

Clara

"Sinds de oprichting zing ik mee met het Ceremoniekoor Circle of Life. “Word je daar niet somber van, van al die uitvaarten?” wordt mij wel eens gevraagd. Maar nee, somber word ik er niet van en trouwens, soms zingen we ook bij een huwelijksvering of een verjaardag. Natuurlijk is er bij een uitvaart sprake van emotie. Het zou vreemd zijn als dat niet zo was. Die emotie helpt ook om de plechtigheid zo goed mogelijk en met warmte te laten verlopen zoals de overledene het graag gewild zou hebben. En die emotie helpt ons koorleden om met betrokkenheid te zingen, ook al kennen we in de meeste gevallen de overledene niet."

Ineke

"Waarom zingen bij Circle of Life? Gewoon, omdat het zo fijn is om te doen. Met elkaar hopen we elke keer weer een mooie bijdrage te leveren bij een belangrijke gebeurtenis in het leven van mensen. Door de muziek, die door henzelf gekozen is, wordt de bijeenkomst heel persoonlijk. Onze betrokkenheid is groot en wanneer de mensen er met een warm gevoel op terug kunnen kijken, dan hebben we datgene bereikt waarvoor we het doen. Muziek geeft kracht!"

Gerda