Reacties

Hierbij willen wij onze grote waardering uitspreken voor de mooie bijdrage van het koor Circle of Life bij de uitvaart van onze vader. Het was hartverwarmend en van veel aanwezigen hebben we complimenten ontvangen over uw koor. Mede dankzij uw koor was het een mooi afscheid. Ook de voorbereiding en het meedenken voor de keuze van de liederen hebben we als erg prettig ervaren. Graag willen we ook nog een extra compliment voor de musici. Het maakte het afscheid zeer bijzonder. We hebben u niet meer persoonlijk kunnen bedanken, vandaar deze mail.

Geachte dirigente en koorleden van Circle of Life.

Bij deze mijn oprechte dank voor jullie medewerking bij de uitvaart van mijn man. De zang was heel mooi en ook het bezielende, zuivere fluitspel van Hilde Broekhuijsen. Mij stond voor ogen een "waardig afscheid" en zo is het mede door jullie, ook geworden.

Ik wens jullie nog veel succes in de komende tijd en een hartelijke groet van mw. D.B-V.

Graag willen we u namens onze familie bedanken voor de prachtige muziek en zang tijdens de uitvaart van mijn vader. Doordat we samen met u de gezangen en muziek hebben gekozen voelde de dienst heel persoonlijk. Veel familieleden en vrienden gaven na de dienst aan geraakt te zijn door de gezangen en muziek en onder de indruk van de hoge kwaliteit van het koor.

Dank en groeten

Suzanne en Mariette

Dank je wel voor jouw prachtige muzikale bijdrage aan het afscheid van mama in de kerk. Je hebt mij ontroerd door de muziek en je bezielende leiding van het geheel. Mede dankzij jou, het koor, de soliste en de musici had deze viering de schoonheid die wij mama en elkaar gunden. Tijdens de receptie hebben de mensen die mij condoleerden zonder uitzondering gesproken over de prachtige muziek in de kerk. Dit wilde ik je – met de naklank van de muziek nog in mijn oren- vandaag vast zeggen.

Heel veel dank voor jullie zo prachtige bijdrage aan de uitvaart van mijn moeder. Zo passend bij mijn moeder en ook bij ons. Wat ik heel erg gewaardeerd heb, is dat jullie – professionals – ook allemaal met een bloem kwamen, - hoe bijzonder is dat – en jullie je op zo`n prettige manier met ons mengden. Dankzij jullie allen kijken we terug op een wonderschone uitvaart. Heel veel dank daarvoor. Nogmaals heel veel dank.

Ik wil jullie zó hartelijk bedanken voor de prachtige dienst voor mijn moeder, jullie en het koor waren echt geweldig, het was mooi en sereen op een bepaalde manier. Zelfs de zon scheen op een moment heel even op de kist...

Dank aan het hele koor, dwarsfluit en pianist.

Renate en Dennis.

Op zo'n dag komt het er niet van om mensen persoonlijk te bedanken als je deel van de familie bent. Graag willen we langs deze weg Circle of Life heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. De koormuziek was helemaal in lijn met mijn vaders verwachtingen. Mooi zoals jullie het met elkaar en met de instrumentalisten deden. Fijn, dat jullie Noémi zo goed ondersteund hebben.

Na de uitvaartviering van Jan hebben wij jou al bedankt en gecomplimenteerd met jouw magnifieke koor. Je staat daar wel met een heel goed zingende groep, maar in feite sta jìj daar omdat het koor precies doet wat jij aangeeft met alle nuances die jij wilt. Dat moet een gevoel van verantwoordelijkheid en dankbaarheid geven, denken wij. Wat jij betekent voor de mensen in de kerk hoeven we niet te zeggen, want dat zul je wel vaak genoeg horen. Je hebt een Engelse naam voor jouw koor, maar je kunt die heel goed 'vertalen' met behulp van een lied van Huub Oosterhuis: 'Vuur dat nooit meer dooft' , want daar zorgen jullie voor.

Marinka had ons jullie koor aangeraden. Toevoeging van een koor in de dienst vonden Leonie en ik een heel goed idee. Dus zijn ook jullie bij ons thuis geweest. En alwéér klikte het! We hebben met elkaar de mogelijkheden om, binnen de toen beschikbare conceptdienst van Joset, jullie koor in te zetten besproken. Ook hier was '(te) licht en (te) zwaar' een keuzedingetje. Leonie en ik hadden, zonder te kunnen zingen, behoorlijk wat noten op onze zang. Allemaal lievelingsliedjes van Arja (en ons) wilden we in de dienst van jullie horen. Niet alles kon, maar wel hééél veel. Tot en met het instuderen van een favoriet liedje op de dag vóór de uitvoering toe. Koor, wat waren jullie goed! Wat moet het fijn zijn Vera om daarin te zingen en Ineke om dit prachtige koor te dirigeren. Het hele concept van afscheid nemen klopte voor ons, van begin tot eind en tot in de details. de kerkdienst, prachtig geleid door Joset, in onze onverwacht prachtige Rooms Katholieke kerk in ons eigen Velp, het koor, de organist en de fluitiste. Ik bedank jullie, lieve mensen, uit de grond van mijn hart

Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking. Namens de familie hartelijk dank voor alles en ik moest in het bijzonder de complimenten overbrengen voor het mooie zingen van het koor.

vanmiddag tijdens het feest van Gertrudeke werd ik aangesproken door Erik en even later ook door Wilma. Ze hebben onze bijdrage heel erg gewaardeerd. Ook de zus en de andere familie vond het geweldig. Van veel mensen die erbij waren hebben ze reacties gekregen over ons gezang in de zin van "dat hebben we nog nooit meegemaakt" en "we wisten niet dat zoiets ook kon".

Ineke, wooowww, wat een koor! Om zo trots op te zijn. Het heeft mij maar vele anderen tot diep in het hart geraakt. Dank! Respect voor al jullie professies! Woorden schieten te kort. Veel liefs, en gisteren bleek toch echt dat liefde sterker is dan de dood! Dank!

Nog een beetje slaperig na een hele intensieve dag zit ik alles her te beleven nu en na te zingen. Want wat was het behalve verdrietig vooral ook zo mooi, stijlvol, warm en persoonlijk. Precies wat wij zo hoopten en wat een fijn gevoel geeft dat om zoiets zo af te mogen sluiten voor iemand. ik heb er bijna geen woorden voor.

Afgelopen zaterdag was ik in de Martinuskerk in Vaassen waar u met uw koor en solisten optrad. Ik wil u graag complimenteren met de prachtige muziek die u met zijn allen ten gehore bracht. Ik heb intens genoten. Ook andere muziekliefhebbers waren heel enthousiast. Waarschijnlijk is de kerkdienst op DVD opgenomen, zodat ik de muziek opnieuw kan beluisteren. Het was klasse! Bedankt.

We hebben jullie gisteren niet meer kunnen groeten en bedanken. Hoewel ik me realiseer dat dit onvermijdelijk was, voelt het niet goed!! We hadden jullie graag even persoonlijk heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan de afscheidsdienst. Het was voor ons heel waardevol en de dienst is daardoor ver uitgestegen boven onze verwachtingen. Jullie zorgden - zonder dat jullie dat wisten- al voor een heel bijzonder moment, toen we de kist uit de auto laadden voor Irene. Jullie waren aan het oefenen en een uithaal in 'you raised me up' viel samen met een voor ons emotioneel moment. We hopen van harte dat jullie ook tevreden terugkijken, ook op jullie uitvoering van de engelse Jesy joy of men's desiring. Het was prachtig en vandaag voelen we wat mensen bedoelen wanneer ze zeggen dat een mooi afscheid helpt, net zoals jij zelf al aangaf in het voorgesprek.

Omdat we vandaag zingend uit elkaar zijn gegaan, heb ik nog geen gelegenheid gehad om u en het koor te bedanken voor de onvergetelijke bijdrage aan de dienst vanmiddag. Voor mij persoonlijk was het meest dierbare moment dat de diepste indruk op mij maakte al voor de dienst. Toen we m'n moeder binnendroegen stopte u met zingen tot we binnen waren in de consistorie. Toen we daar éénmaal waren zette het koor heel ingetogen "Nearer My God to thee" in. Het gevoel en inleving dat daaruit sprak heeft mij diep geraakt. Wilt u alle koorleden hartelijk danken voor de prachtige zang. We hebben van alle aanwezigen gehoord dat ook zij de dienst prachtig vonden en daarin heeft Circle of Life een grote bijdrage geleverd en u persoonlijk in het bijzonder. Nogmaals heel heel hartelijk dank voor de troostrijke en prachtige zang.

Dank je wel voor jouw prachtige muzikale bijdrage aan het afscheid van mama in de kerk. Je hebt mij ontroerd door de muziek en je bezielende leiding van het geheel. Mede dankzij jou, het koor, de soliste en de musici had deze viering de schoonheid die wij mama en elkaar gunden. Tijdens de receptie hebben de mensen die mij condoleerden zonder uitzondering gesproken over de prachtige muziek in de kerk. Dit wilde ik je – met de naklank van de muziek nog in mijn oren- vandaag vast zeggen.

"Zo passend bij mijn moeder en zo in haar stijl hebben wij afscheid van haar kunnen nemen. De liederen van het koor, de uitvoering van het Ave Maria door Tieneke Berkhof en het Panis Angelicus door Dirk de Boer, was indrukwekkend. De liefde voor de muziek, de zorgvuldige samenstelling van de liederen in combinatie met de persoonlijke woorden, heeft ons diep geraakt. Het heeft haar afscheid een heel bijzondere en intense kleur gegeven"