Over Circle of Life

Ceremonie koor “ Circle of Life ” is opgericht op 3 september 2008 uit een aantal van de beste zangers van mijn bestaande koren. Circle of Life heeft zich gespecialiseerd in het zingen van liederen met een diepere betekenis.

Liederen uit de PKN en RK traditie, zoals liedboek, Johan de Heer, Huub Oosterhuis, Randstad en Gvl, Latijnse missen. Maar ook profane liederen klassieke liederen zoals Lacrimosa van Mozart en Stabat Mater van Pergolesi, Bach; Wohl mir dass ich Jesum habe.

De instrumentale begeleiding in is handen van professionele musici; Fons Kronenberg: Organist/pianist, Barbara Merlijn fluitiste, Optioneel solist: professioneel of amateur.

Het koor, bestaat uit minimaal 8 en maximaal 24 personen. We worden regelmatig gevraagd om te zingen tijdens een herdenkingsplechtigheid zoals een uitvaart of huwelijk, maar ook bij andere gelegenheden, b.v. een bijzondere verjaardag en kerstvieringen. Wij willen graag liederen zingen die u graag wilt horen, en uw gevoel door middel van zang onder woorden te brengen.

De hele opzet van de Circle of Life is heel bijzonder. Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen van de familie. Er is inmiddels een groot repertoire, maar soms wil de familie graag iets horen wat (nog) niet in onze map zit. Dan wordt hemel en aarde bewogen om aan de muziek te komen en wordt er een extra repetitie ingelast om het nieuwe lied in te studeren.

De teksten van de uitgezochte muziek wordt aangeleverd aan degene die het liturgieboekje samenstelt. Het wordt wel eens nachtwerk, maar het komt altijd goed. Uiteindelijk is dit zo’n verschrikkelijk mooi werk – er zijn voor mensen die afscheid moeten nemen van een dierbare. Het afscheid zo mooi mogelijk maken want dit afscheid is het laatste wat ze kunnen doen voor hun geliefde.